Viszonteladóknak

Te is szívesen forgalmaznád elemes kerítésrendszereinket? 


Eddig is hasonló termékekkel foglalkoztál, de mástól vásároltad a terméket? 


Szívesen foglalkoznál telepítéssel? 


Segítenél nekünk az értékesítésben? 


NE HABOZZ, HÍVJ MOST! 
06709050994

Együttműködés, viszonteladás

Amennyiben jelenleg is hasonló termékeket forgalmazol, ezek telepítésével foglalkozol, akkor kérled vedd fel a kapcsolatot velünk! Lehet, hogy pont egymást keressük? 

Miért vásárolnál ilyen euro árfolyam mellett külföldről, ha itthon gyártunk ilyen terméket, ráadásul még csak nem is drágább? Elintézzük a szállítást is helyetted, neked csak a megrendelések felvétele vagy esetlegesen a telepítés a feladatod.

Kapsz-e kedvezményet? - természetesen IGEN! 

A KEDVEZMÉNY mértékéről a legjobb, ha személyesen egyeztetünk, de akár 20%-ot is tudunk biztosítani neked, ha megfelelő mennyiségben rendelsz! 

A kedvezményeket sávosan adjuk, mert ugye ígéreteket hallottunk már elég sokat :) 

Az egy hónapon belüli első 75 méter alatti rendeléseidre sajnos nem tudunk sok kedvezményt adni, maximum 1.000 ft / métert. Az egy hónapon belüli 150 méter megrendelése esetén ez a kedvezmény már növekedhet, de igazi komoly kedvezményt havi 300 méter megrendelése esetén tudunk adni. Az elszámolás sávosan végezzük, tehát a neked járó kedvezményt utólag, a kövezkező megrendelésedbe írjuk jóvá, így a valós teljesítés alapján jár a valós kedvezmény. Reméljük ezt megérted, hiszen mindenki úgy érkezik hozzánk, hogy én aztán 500 métert kérek, aztán persze vagy lesz belőle valami, vagy nem....


Viszonteladói egyeztetéshez kérlek hívd az alábbi számot: 

0670 905 0994

Ha saját telephelyed van, vagy szívesen forgalmaznád a termékeinket, a bemutató darabokat, 2 méter kerítést díjmentesen viszünk neked, hogy legyen mit mutatni az érdeklődőidnek!