Rólunk

   

Közel 10 éves tapasztalattal büszkélkedhetünk az építőipari szektorban. A kezdetekben csak felújításokkal, és átalakításokkal foglalkoztunk. 2017-ben nagyobb teret kaptak az új építésű házak, végül 2020 elején következett az igazi áttörés, a liapor technológiájának megismerése.

Specializációnk

2020 második felében már 12 liaporból készült otthont adhattunk át a megrendelőinknek. A technológia népszerűvé válásának köszönhetően, a cég, az első teljes üzleti évében már 135 db liapor készházat értékesített. 2022-től segítünk az ügyfeleinknek megtalálni álmai otthonának nem csupán a helyét, hanem széles választékú típusházainknak köszönhetően biztosan megtaláljuk az Ön számára is megfelelőt!

Jövőképünk

A legfőbb céljaink közé tartozik, hogy minden Liaporból épülő otthonhoz megtalálja Ön is a megfelelő építési telket, és minden telekvásárlónknak az igényei szerint megtaláljuk számára a legmegfelelőbb Liapor típusházat, ami az álmai otthonává válhat. Természetesen  minden otthonhoz kell kerítés, melyet 2022. augusztusától már magunk tudunk gyártani saját üzemünkben.